PANTOFOLE

Όροι χρήσης & Όροι συναλλαγών 

 

   Η PANTOFOLE έχει συνεργασίες με διάφορες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα προϊόντα είναι γνήσια και νόμιμα. Αρχικά έχουν εισαχθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον εξουσιοδοτημένο διανομέα των αντίστοιχων σημάτων. Οι συνεργασίες αυτές αφορούν χονδρεμπόρους και κατασκευαστές για παντόφλες, παπούτσια, τσάντες, γάντια, ομπρέλες, κάλτσες, κολάν, αξεσουάρ και άλλα. 

 

  Προκαταρκτική: Τα εμπορεύματα είναι καινούργια, γνήσια και αυθεντικά, με τακτικές & γενικές ετικέτες. Νομίμως έχουν εισαχθεί στην αγορά από εξουσιοδοτημένο μεταφορέα με έδρα την Ευρώπη και με την κατάλληλη τεκμηρίωση για να αποδείξει την προέλευση. 

 

 Θα πρέπει να θεωρείται ότι έχει συμφωνηθεί και δεν είναι διαπραγματεύσιμοι, ότι οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις έχουν διαβαστεί, κατανοηθεί και αποδεχτεί από κάθε πρόσωπο ή εταιρεία που επιβεβαιώνει την παραγγελία στην PANTOFOLE.

 

 Τιμές: Όλες οι τιμές που αναγράφονται στην PANTOFOLE περιλαμβάνουν φόρους και εισαγωγικούς δασμούς, τα οποία δεν επιβαρύνουν τον αγοραστή. Οι πελάτες δεν πληρώνουν επιπλέον φόρο. Οι πελάτες πληρώνουν μόνο τα προϊόντα και τα μεταφορικά στέλνοντας τις αντίστοιχες αμοιβές. Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε προσαρμογές λόγω τυπογραφικών σφαλμάτων ή λόγο μεταβαλλόμενων συνθήκων της αγοράς. Η PANTOFOLE δεν είναι υπεύθυνη για την πολιτική των τιμών επωνύμων σχεδιαστών και μαρκέ τιμών.

 

Μεταφορικά: Η PANTOFOLE συνεργάζεται με αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες ταχυμεταφορών με τις καλύτερες δυνατές τιμές τις αγοράς. Δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων με αντικαταβολή στον χώρο του αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την κάθε εταιρεία και συνήθως είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εκτός των εορτινών περιόδων. Για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν εκτός των περιόδων προσφορών και εκπτώσεων. 

 

 Ενημέρωση προϊόντων: Οι διαθέσιμες ποσότητες για κάθε προϊόν ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο βάση. Ωστόσο, ορισμένα προϊόντα που ίσως έχουν πουληθεί αυτή τη στιγμή και το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα η PANTOFOLE δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη των αποθεμάτων και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αν σας ενδιαφέρουν κάποια από τα προϊόντα ή θα θέλατε να κάνετε μια παραγγελία από εμάς, σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 

 Φωτογραφίες & Περιγραφές: Η PANTOFOLE δίνει μεγάλη προσοχή για να διαθέσει τα προϊόντα & τις σωστές περιγραφές καθώς και τις φωτογραφίες τους. Αν και τα λάθη μπορεί να συμβούν ανεξάρτητα με την θέληση μας. Έτσι, οι εικόνες και οι περιγραφές σε σχέση με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μη-συμβατικές, και δεν αποτελούν μέρος της σύμβασης των πωλήσεων. Μόνο ο κωδικός αναφοράς των εγγράφων μας, μαζί με τον μοναδικό κωδικό ID (Κωδικός), καθώς και το barcode επί των θεμάτων αποτελεί μέρος της σύμβασης πώλησης. Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε προσαρμογές λόγω τυπογραφικών λαθών.

 

 Αποδοχή παραγγελίας: Η PANTOFOLE διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία χωρίς προειδοποίηση.

 

 Επιβεβαίωση της παραγγελίας: Μόλις ο αγοραστής δίνει εντολή στην PANTOFOLE, επιβεβαιώνεται με σειρά αυτόματα μέσω e-mail στον αγοραστή (εντολή αγοράς). Μόνο μετά την αποδοχή της εντολής και το διαθέσιμο προϊόν, η PANTOFOLE θα στείλει το τελικό τιμολόγιο προς τον αγοραστή με τις περιγραφές των προϊόντων και τις τελικές τιμές.

 

 Τιμολόγηση: Τα εμπορεύματα πωλούνται με εμπορικό τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής. Εάν ζητηθεί, μια επιστολή να πιστοποιεί την προέλευση των εμπορευμάτων, αυτό μπορεί να εκδοθεί από την PANTOFOLE.

 

 Όροι πληρωμής: Η πληρωμή γίνεται με 2 τρόπους. 1) Πληρωμή πριν από την παράδοση. Δεχόμαστε τραπεζικό έμβασμα μέσω PayPal. Επίσης δεχόμαστε τραπεζικό έμβασμα σε φυσικές τράπεζες μετά την επαφή μας. 2) Πληρωμή με αντικαταβολή. Ο αγοραστής θα πληρώσει τα προϊόντα με την παραλαβή στον χώρο της παράδοσης του. Επίσης θα χρεωθεί επιπλέον για αυτή την υπηρεσία.

 

 Ιδιοκτησία: Η PANTOFOLE παραμένει ο νόμιμος ιδιοκτήτης των αγαθών μέχρι την πλήρη πληρωμή από τον αγοραστή.

 

 Χρόνος: Οι παραγγελίες είναι έτοιμες να συλλεχθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα PANTOFOLE εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή που επιβεβαιώνεται από την τράπεζα μας. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, ειδική ειδοποίηση θα γίνει. Τα αγαθά θα μεταφέρονται στο μεταφορέα μόνο μετά την πλήρη πληρωμή.

 

 Ακύρωση της παραγγελίας: Οι καταθέσεις που έχουν καταβληθεί για να εξασφαλίσουν παραγγελίες δεν επιστρέφονται για οποιονδήποτε λόγο. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο όταν δεν έχει καταβληθεί κανένα ποσό.

 

 Επιστροφή ή ανταλλαγή: Προϊόντα που πουλήθηκαν δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγχθούν, εκτός σε περίπτωση συμφωνίας με την εταιρεία ή λάθους από την πλευρά μας, ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Πριν από την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος, ο αγοραστής πρέπει να λάβει γραπτή εξουσιοδότηση επιστροφής από την PANTOFOLE. Καμία επιστροφή οποιουδήποτε τύπου θα γίνει αποδεκτή χωρίς την εν λόγω άδεια. Προϊόντα εξαιτίας κακής μεταχείρησης δεν γίνονται δεκτές για πίστωση ή ανταλλαγή.

 

 Προσφορές: Οι προσφορές είναι μόνο για περιορισμένες χρονικές περιόδους κατα την διάρκεια του έτους.

 

 Απαιτήσεις: Όλες οι απαιτήσεις πρέπει να γίνονται μέσα σε 48 ώρες από την ημερομηνία παράδοσης, με email, συμπεριλαμβανομένων του κωδικού από το προϊόν και της φύσης του προβλήματος με φωτογραφία. Μετά από αυτή την καθυστέρηση, η πώληση θεωρείται ως τελική (= κλειστή).

 

 Ευθύνη: Η PANTOFOLE δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για τυχόν έρευνες, αγωγές ή από οποιονδήποτε τρίτο, σχετικά με τη μέθοδο της κατανομής του αγοραστή ή σχετικά με την παράβαση του αγοραστή κατά του ιδιοκτήτη της μάρκας και ιδίως από την άποψη της πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

 Ειδικές συναλλαγές: Πρόσθετα για τους όρους και προϋποθέσεις μπορεί να ισχύουν σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις. Τόσο του αγοραστή όσο και της PANTOFOLE συμφωνούν να κάνουν όλες τις προσπάθειες για την επίλυση όλων των νομικών καταστάσεων με ένα φιλικό τρόπο. Μόνο τα δικαστήρια της πόλης θα είναι επιλέξιμες για τη διαιτησία για τυχόν νομικά θέματα που δεν θα έχει προηγουμένως επιλυθεί με φιλικό τρόπο.

 

 Πνευματική Ιδιοκτησία: Όλα τα κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες ή άλλες εικόνες, εικονίδια, ηχητικά κλιπ, τα λογότυπα, τα συνθήματα, εμπορικές επωνυμίες ή λογισμικές λέξεις και άλλα περιεχόμενα στην ιστοσελίδα της PANTOFOLE, ανήκει αποκλειστικά στην PANTOFOLE ή των κατάλληλων προμηθευτών της. Δεν επιτρέπεται η χρήση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, τροποποίηση, μετάδοση, επίδειξη, δημοσιοποιησει, πώληση, άδεια, δημόσια εκτέλεση, διανομή ή εμπορική εκμετάλλευση του Περιεχομένου ή άλλου προς διάθεση οποιουδήποτε περιεχομένου με έναν τρόπο που δεν επιτρέπεται από την PANTOFOLE και χωρίς η PANTOFOLE να δώσει γραπτή συγκατάθεση. Η χρήση του data mining, robots, ή παρόμοια συλλογή δεδομένων και εργαλεία εξαγωγής απο την PANTOFOLE καθώς και η χρήση των εμπορικών σημάτων της PANTOFOLE ή σήματα υπηρεσιών είναι αυστηρά απαγορευμένα. Μπορείτε να δείτε και να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο μόνο για τις προσωπικές σας πληροφορίες, για τις παραγγελίες σας και για κανένα άλλο σκοπό. Η συλλογή, διάταξη και συγκέντρωση όλων των περιεχομένων απο αυτήν την ιστοσελίδα ανήκουν αποκλειστικά στην PANTOFOLE. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε της PANTOFOLE το περιεχόμενο ή την σύνταξη με οποιοδήποτε τρόπο που υποτιμά ή δυσφημεί την PANTOFOLE ή με οποιοδήποτε τρόπο που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση ή παράβαση των ισχυόντων νόμων και κανονισμών. Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι η ιδιοκτησία της PANTOFOLE ή και των προμηθευτών λογισμικού της. Το περιεχόμενο, η κατάρτιση και το λογισμικό είναι όλα τα προστατευμένα κάτω από κρατικούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλα τα δικαιώματα που δεν παραχωρούνται ρητά διατηρούνται από την PANTOFOLE. Οι παραβάτες θα διώκονται στο μέγιστο βαθμό του νόμου. 

 

 Αποδοχή παραγγελίας: Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να υπάρχουν ορισμένες παραγγελίες που δεν είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε και να τις ακυρώσουμε. Η PANTOFOLE διατηρεί το δικαίωμα, με την απόλυτη διακριτική ευχέρεια, να αρνηθεί ή να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία για οποιοδήποτε λόγο. Ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν την παραγγελία σας σε ακύρωση είναι ο περιορισμός στη διαθεσιμότητα της αγοράς, ανακρίβειες ή λάθη στο προϊόν ή πληροφορίες τιμολόγησης, ή προβλήματα που εντοπίστηκαν από τα πιστωτικά η απάτη. Μπορούμε επίσης να απαιτήσουμε πρόσθετες επαληθεύσεις ή πληροφορίες πριν αποδεχτούμε την παραγγελία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας σας ακυρωθεί ή εάν απαιτούνται συμπληρωματικές πληροφορίες για την παραγγελία σας.

 Τυπογραφικά λάθη: Η PANTOFOLE προσπαθεί να παρέχει ακριβείς το προϊόν και τις πληροφορίες τιμολόγησης. Στην τιμολόγηση μπορεί να συμβούν τυπογραφικά λάθη. Η PANTOFOLE δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την τιμή ενός προϊόντος μέχρι να παραγγείλετε. Σε περίπτωση που ένα προϊόν που αναφέρετε με λάθος τιμή ή με λανθασμένες πληροφορίες που οφείλεται σε ένα λάθος στην τιμολόγηση ή τις πληροφορίες για το προϊόν, η PANTOFOLE πρέπει να έχει το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να αρνηθεί ή να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία για αυτό το προϊόν. Σε περίπτωση που σε ένα προϊόν είναι λανθασμένη η τιμή, η PANTOFOLE μπορεί, κατά την κρίση μας, είτε να επικοινωνούμε μαζί σας για οδηγίες ή να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για την ακύρωση.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!